Specializirani za posamezna pravna področja

V odvetniški pisarni DRS d.o.o. smo odvetniki specializirani za posamezna pravna področja, kar omogoča, da lahko našim strankam ponudimo hitro in zanesljivo storitev na najvišji strokovni ravni. Storitve zagotavljamo ažurno.

Celovite pravne storitve so naše ključno
vodilo

V Odvetniški pisarni DREN & ROVŠEK SRŠE d.o.o. je ključno vodilo ponuditi našim strankam celovito pravno storitev, ki zajema vse od svetovanja pri sklepanju različnih pravnih poslov do zastopanja v postopkih pred sodišči ter drugimi institucijami.

Raznovrstnost pravnih področij, ki jih pokrivamo za naše stranke, terja od nas nenehno izobraževanje in nadgrajevanje znanja.

Odvetniki DRS d.o.o. sodelujemo pri pisanju strokovnih člankov v različnih strokovnih publikacijah, prisotni pa smo tudi na seminarjih. S tem lahko strankam ponudimo aktualne rešitve na njihova vprašanja in dileme.

Dolgoročno tesno sodelovanje

Z našimi strankami običajno sodelujemo dolgoročno, medsebojno sodelovanje pa uredimo s pogodbo o izvajanju storitev pravnega svetovanja. Mogoče se je tudi dogovoriti za svetovanje v posamični zadevi.