Global Awards Winner

PrintŽe od leta 2005 je Corporate INTL vodilni na področju povezovanja poslovnežev, finančnikov in pravnih strokovnjakov. Naša odvetniška pisarna DRS d.o.o. je bila v letu 2016 izbrana kot vodilna na področju intelektualne lastnine v Sloveniji.

Global Law Experts


Naša odvetniška pisarna DRS d.o.o. je članica ene največjih svetovnih mrež odvetniških pisarn Global Law Experts (GLE), ki se ponaša z več kot 2000 priznanimi pravnimi strokovnjaki na več kot 50 strokovnih področjih v več kot 140 državah.
GLE je priporočila našo odvetniško pisarno za izbranega pravnega strokovnjaka na področju intelektualne lastnine v Sloveniji.

The Corporate LiveWire Legal Awards

awards
The Corporate LiveWire Legal Awards je objavil seznam priznanih pravnih strokovnjakov na področju prava, ki so dokazali odličnost na svojem področju in predstavili svoje dosežke. Naša odvetniška pisarna DRS d.o.o. je prejela nagrado za odličnost na področju intelektualne lastnine.

The Corporate Insider Legal Awards

awards
The Corporate Insider Legal Awards je objavil seznam priznanih pravnih strokovnjakov na področju prava, ki so dokazali odličnost na svojem področju in predstavili svoje dosežke. Naša odvetniška pisarna DRS d.o.o. je prejela nagrado za odličnost na področju intelektualne lastnine.

Odvetniška pisarna DRS d.o.o. in njeni odvetniki delujejo pod okriljem Odvetniške zbornice Slovenije.